Standox organiseert 4e Roadshow

Standox organiseert 4e Roadshow

Voor het vierde opeenvolgende jaar organiseert Standox de Standox Roadshow met productdemonstraties en informatie, van 16 t/m 20 september. Het thema is ‘The Future will be digital’.

5 locaties
Er worden 5 verschillende locaties aangedaan. De eerste Roadshow is bij Harms Autoschades BV in Hoogezand op 16 september. Daarna volgen Autoschade Albert Kip in Oldenzaal (17 september), Autoschade Pippel in Zaltbommel (18 september), Autoschade Barendrecht in Barendrecht (19 september) en Drenth Autoschade in Amstelveen (20 september).

Digitale oplossingen
De Roadshows staan in het teken van de verschillende digitale oplossingen die Standox haar klanten biedt, zoals de digitale kleurzoekapparaten, de Genius iQ2 en Standowin iQ. Ook zal er aandacht worden besteed aan waar de toekomst naartoe gaat op het gebied van kleurzoeken, door middel van de Standowin iQ Cloud. Met de combinatie van de Genius iQ2 en de Standowin iQ Cloud kan een kleur exact worden gemeten en een bijbehorende kleurformule worden gezocht.

Vanaf de tweede Roadshow zullen ook het online bestelplatform en nieuwe Klantportaal worden toegelicht. Het Klantportaal wordt later dit jaar beschikbaar en is bedoeld voor schadeherstelbedrijven die rechtstreeks werken met Standox. Zij hebben met dit Klantportaal gratis toegang tot alle belangrijke informatie met betrekkint tot Standox.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.