Standox lanceert app voor cosmetisch schadeherstel

Standox lanceert app voor cosmetisch schadeherstel

Standox appStandox heeft, als onderdeel van Axalta Coating Systems, tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem een nieuwe app geïntroduceerd voor cosmetisch schadeherstel.

Spot en Smart Repair
De nieuwe app is inzetbaar voor schades die met spot en/of smart repair kunnen worden hersteld. De schade wordt via de app vastgelegd met foto’s. Vervolgens kan de consument een prijsvoorstel worden gedaan en kan een offerte worden gemaakt.
De app is te gebruiken op locatie, zowel bij de schadehersteller als bij een extern (auto)bedrijf dat met de schadehersteller samenwerkt. Dit bedrijf kan de consument een snellere service bieden en extra omzet genereren. Wanneer hij akkoord gaat met de offerte kan de schade direct worden ingepland en via de app worden gefactureerd.

1DayRepair
Tijdens de beurs werd ook het 1DayRepair systeem van Standox gepresenteerd. Het gaat om een schadeherstelreparatie die binnen één dag wordt uitgevoerd. Alle werkzaamheden worden door één persoon op dezelfde locatie uitgevoerd. Hiervoor wordt een bestaande werkplek omgebouwd naar een 1DayRepair-werkplek, of er wordt een nieuwe werklocatie gecreëerd met bijvoorbeeld een all-in-one cabine. Voor het schadeherstelbedrijf betekent dit geen, of een kortere inzet van een leenauto, snellere service en een lagere energieprijs. Voor de consument betekent dit een snellere service.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.