St. Onafhankelijk Schadeherstel komt met vrije autopolis

St. Onafhankelijk Schadeherstel komt met vrije autopolis

Vrije PolisDe Stichting Onafhankelijk Schadeherstel heeft in samenwerking met Quorim een VrijePolis Autoverzekering ontwikkeld. Dit melden initiatiefnemers Henk Smit van Quorim, Nieck-Jan Boschman en Job Haefkens van Stichting Onafhankelijk Schadeherstel.

Eigen keuze
Met de VrijePolis Autoverzekering kunnen verzekerden met schade zelf bepalen bij welke schadehersteller de schade wordt hersteld. Dit kan zijn een schadeherstelbedrijf naar eigen keuze en/of dat zich heeft aangesloten bij de Stichting Onafhankelijk Schadeherstel. De aangesloten bedrijven hebben geen samenwerkingsverbanden met verzekeraars. Volgens de stichting werken ze volgens duidelijke richtlijnen “en zijn daardoor een alternatief voor bij verzekeraars aangesloten schadeherstelbedrijven.”

Offerte
De verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met verzekeringsadviesbedrijf Quorim, dat een landelijke dekking heeft. Mensen met schade aan hun auto kunnen via de website van de stichting Onafhankelijk Schadeherstel een offerte aanvragen voor het herstel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.