SSR Nederland verder als Smart Scratch Repair Nederland

SSR Nederland verder als Smart Scratch Repair Nederland

SSRNederlandSmart Scratch Repair Nederland is de nieuwe naam van SSR Nederland, voorheen Sprayless Scratch Repair Nederland. Dit laat Marcel Seuren van Smart Scratch Repair Nederland weten.

Eigen lak Detroit
Door de overname van het bedrijf door Profclean Europe in Schijndel en de ontwikkeling van haar eigen lak Detroit heeft SSR Nederland naar eigen zeggen zijn kwaliteit en prijs kunnen verbeteren. Voormalig eigenaar Marcel Seuren is nu opleider en begeleider: “SSR Nederland was specialist in het optisch repareren van kleine lakbeschadigingen, maar met ons nieuwe lakmerk kunnen we nog veel meer. We blijven één van de goedkoopste reparatietechnieken van Nederland. We repareren nu niet alleen lakbeschadigingen op plaatdelen maar ook op bumpers en spiegels.”

Nieuwe reparatiesystemen
Smart Scratch Repair Nederland gaat zich met haar nieuwe reparatiesystemen nu nog meer richten op wagenparkbeheerders, zoals met name leasemaatschappijen. Ook zal het bedrijf aanwezig zijn met nieuwe systemen tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem (8-10 maart 2016).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.