Solera stapt in reparatie en onderhoud

Solera stapt in reparatie en onderhoud

Solera gaat ook van start met nieuwe reparatie en onderhoud toepassingen voor zowel het (universele) autobedrijf als het schadeherstelbedrijf. Deze oplossingen zullen worden gepresenteerd tijdens Auto Prof – AMT Live.

Autodata Group
In Nederland is Solera tot op heden vooral actief in de schadeherstel en retail sector met Audatex, DW backoffice en Wheelerdelta. “Maar wereldwijd heeft Solera al jaren een leidende rol in de reparatie -en onderhoudsmarkt”, zo meldt het bedrijf. “Recent is ook de Britse Autodata Group overgenomen.”

Webapplicatie
Solera gaat in Nederland de Autodata Group webapplicatie voor diagnose, reparatie en onderhoud leveren. Deze applicatie biedt informatie van 136 merken en meer dan 40.000 modellen. Daarnaast zal de volledig nieuwe data-dienst SVI-tec worden geïntroduceerd voor schadeherstelbedrijven. Met deze datadienst wordt een dossier van een schadehersteller automatisch voorzien van alle relevantie administratieve data, maar ook van belangrijke technische informatie voor de werkplaats zoals; aanhaalmomenten, wieluitlijning, etc.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.