Snelschademelden.nl wint innovatieprijs

Snelschademelden.nl heeft het jongeren innovatieprogramma 2020 van het Verbond van Verzekeraars gewonnen. Binnenkort wordt een cheque overhandigd aan het winnende team. Dit maakte het Verbond van Verzekeraars bekend.

Afhandeling
Snelschademelden.nl is een innovatieve oplossing voor de snelle afhandeling van een aanrijdingsschade. Volgens het winnende team van jonge professionals uit de verzekeringsbranche kost de afhandeling nog steeds veel papierwerk en zorgt voor stress bij bestuurders van motorrijtuigen. Hiervoor heeft het team een toegankelijke website bedacht waarop na een aanrijding de schade eenvoudig gemeld kan worden. Met deze innovatie wordt het bestuurders die betrokken zijn bij een aanrijding een stuk makkelijker gemaakt.

Finale
De finale van de bootcamp telde 25 jonge verzekeraars. De vijfde editie werd afgesloten via een live-uitzending waarin de deelnemers, de panelleden en kijkers vanwege de Coronacrisis virtueel bijeenkwamen. Na afloop van de pitches werden er maar liefst 150 stemmen uitgebracht. Naast Snelschademelden.nl waren nog andere teams in de race voor de extra bootcamp: connect_work (het jonge netwerk voor gezond ondernemen), Checkie (nooit meer oververzekerd), DPC (Digitaal Platform Claimafhandeling) en Dri-Sight (een actueel overzicht van het aantal schadevrije jaren).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.