Simon van den Enden Sales Manager bij PPG

Simon van den Enden Sales Manager bij PPG

PPG Refinish in Wijchen heeft Simon van den Enden (61) benoemd als National Sales Manager Schadeherstel Nederland. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten voor de autolakmerken van PPG Industries (PPG, Nexa Autocolor en Max Meyer) in Nederland.

Nieuwe functie
De functie van Van den Enden is nieuw in het leven geroepen nadat de PPG- Automotive Refinish Benelux organisatie werd aangepast tot een efficiënte sales-organisatie in Nederland en België. In deze functie stuurt Van der Enden de drie regio managers voor Nederland aan. Ook houdt hij zich bezig met de ondersteuning van het dealerkanaal en met de marktbewerking van de zogeheten MSO (Multi Site Operations), ofwel klanten met meerdere vestigingen (schadeherstelketens, importeurs en stakeholders). Van den Enden valt direct onder de leiding van Ronald Schoonbeeg (Market Director Benelux), eindverantwoordelijk voor de PPG Automotive Refinish Benelux organisatie.

Evaring
Voordat Van den Enden in dienst trad bij PPG was hij werkzaam als key accountmanager autolakken bij Hodij Coatings, dealer van onder meer PPG en Nexa Autocolor, en recentelijk overgenomen door PPG. Eerder werkte hij nog voor BASF Coatings Services in Maarsen.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Jan Gras

    Proficiat Simon met deze mooie stap!! Klasse en alvast succes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.