Secretariaat AIRC naar Frankfurt

Secretariaat AIRC naar Frankfurt

AIRCHet secretariaat van de AIRC, de internationale belangenvereniging voor de schadeherstelsector, verhuist naar Frankfurt. De organisatie blijft evenwel in Nederland geregistreerd. Dit meldt Bodyshop Magazine. Voorheen was het secretariaat gevestigd bij Focwa in Sassenheim.

Nieuwe voorzitter
Ook is er een frisse wind door de internationale belangenvereniging gewaaid. Tijdens een bijeenkomst op 3 december werd er een nieuwe voorzitter gekozen in de persoon van Hans-Peter Schneider van de Zwitserse belangenvereniging VSCI. Hij zei zich te gaan inzetten voor een sterkere AIRC dat de aangesloten nationale belangenorganisaties meer voordeel zal brengen: “Aangezien tijden en uitdagingen veranderen moeten belangenorganisaties zich ook aanpassen. Tegen deze achtergrond wil AIRC de deelnemende landen ondersteunen.”

Nieuwe secretaris
De nieuwe secretaris is Klaus Weichtmann (ZKF in Duitsland), De andere bestuursleden zijn Hilde van der Stichele (Febelcar in België), Peter Börner (ZKF in Duitsland), Thomas Krebs (SKAD in Denemarken) en Malcolm Tagg (VBRA in Groot-Brittannië).

De AIRC (Association Internationale des Réparateurs en Carrosserie) is opgericht in 1970. De aangesloten nationale lidorganisaties vertegenwoordigen meer dan 50.000 schadeherstelbedrijven in 14 landen.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.