Schadekiek: nieuwe app voor schademelden

Schadekiek: nieuwe app voor schademelden

SchadekiekInternetstartup Schadekiek heeft een app ontwikkeld waarmee een autoschade kan worden gemeld aan de hand van foto’s. De app is gratis te downloaden.

Buiten de verzekering
Schadekiek richt zich op schades die buiten de verzekering worden hersteld vanwege de terugval op de bonus-malus ladder. De initiatiefnemers hebben voor ogen dat gebruikers van Schadekiek vier foto’s van hun autoschade nemen, aan de hand waarvan “schadeherstellers in de buurt” de schade kunnen taxeren. Deze taxaties worden dan in de app weergegeven en de gebruiker kiest het beste bod uit om zijn auto te laten herstellen. “Het gaat alleen om een autoschade die vast te leggen is op een foto”, zo meldt men.

Taxatie overzicht
“Als consument moet je gemakkelijk en snel een overzicht van taxaties kunnen inzien voor de schade aan je voertuig”, aldus de initiatiefnemers. “Schadekiek zorgt ervoor dat consumenten tijd besparen en premieverhoging op hun autoverzekering voorkomen.”
De app telt momenteel ruim 300 aangesloten schadeherstellers verspreid over heel het land. Schadekiek is voorlopig alleen beschikbaar voor de iPhone en iPad, maar verschijnt binnenkort ook voor Android toestellen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.