Schadecongres Automotive Insiders: veiligheid gegarandeerd

Schadecongres Automotive Insiders: veiligheid gegarandeerd

Op 5 maart organiseert Automotive Insiders een schadecongres met als thema veiligheid in en rond de auto.

Veiligheid
Tijdens het congres komen verschillende vraagstukken over de veiligheid in en rond de auto aan de orde. De aftrap komt van Gerben Batstra, Director Customer Service van Volvo Nederland. Hij gaat praten over Volvo’s beleid ten aanzien van veiligheid. Arno Onink, directeur eigenaar van Trend RX gaat in op de opkomst van de elektrische auto. Hij gaat samen met Automotive Insiders de impact van elektrificatie onderzoeken. Tijdens het event geeft Onink een sneak preview.

Zware schades
Paul Dietz (Divisiemanager Toezicht en Beoordeling bij de RDW) vertelt over een project dat RDW is gestart om zeker te stellen dat een voertuig na een herstelde schade net zo veilig is als vóór de aanrijding. De RDW wil hiervoor samenwerken met de branche. Ellen Berends, werkzaam voor de Onderzoeksraad voor Veiligheid en tevens medeauteur van een rapport over ADAS, vertelt over haar opmerkelijke conclusie dat automobilisten onvoldoende bekend zijn met de werking van ADAS. Ze bespreekt welke rol schadeherstelbedrijven in deze discussie kunnen of moeten spelen. Het congres wordt afgesloten door oud-coureur Jan Lammers. Hij vertelt over de aanpassingen van het circuit Zandvoort voor de komende Formule een.

Het schadecongres vindt plaats bij Landgoederij in Bunnik vanaf 14.30 uur (inloop) en start om 15.30 uur. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via een account of via deze link.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.