Romein Industrial Coatings kiest voor Spies Hecker

Romein Industrial Coatings kiest voor Spies Hecker

De Romein Industrial Coatings heeft per 1 februari een samenwerkingsovereenkomst met Spies Hecker-leverancier Metalak, een onderneming van Axalta. Metalak levert Spies Hecker Permafleet producten en diensten, maar ook non-paint en equipment.

 

“De Romein Industrial Coatings verzorgt met onze hoogwaardige lakken het onderhoud van commerciële voertuigen en producten”, zegt Ben Kleissen, Business Development Manager CV & Light Industry bij Metalak. “Net als Metalak heeft De Romein Industrial Coatings het leveren van de hoogste kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze producten voor duurzaam schadeherstel en diensten, zoals het delen van kennis en ervaring, sluiten hier perfect bij aan.”

 

De Romein Industrial Coatings verzorgt het proces van duurzame conservering (stralen, spuiten en coaten) voor zakelijke klanten waaronder industrie, fleetowners en wagenparkbeheerders. Het bedrijf heeft sinds de overname en integratie van spuiterij Oosterhuis honderden machines in beheer.

 

Visitekaartje

“Wij verzorgen het complete onderhoud en schadeherstel van machines, grondverzet, kranen en andere voertuigen”, zegt Eddy Boels, bedrijfsleider van De Romein Industrial Coatings. “Wij hebben voor Metalak en Spies Hecker gekozen, omdat zij als partner advies kunnen geven voor het leveren van een optimaal resultaat. Dat is belangrijk, omdat de voertuigen voor onze zakelijke klanten het visitekaartje zijn op de weg of bouwplaats. De Spies Hecker lakken zijn gemakkelijk in gebruik. Naast een professionele uitstraling zijn onze klanten gegarandeerd van een optimale bescherming voor een langere levensduur met betere restwaarden.”

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.