Rocco Hoedemakers wint Smart Repair Challenge op AMT Live

Rocco Hoedemakers wint Smart Repair Challenge op AMT Live

Rocco Hoedemakers, werkzaam bij Care Autoschade, heeft de ‘Challenge Smart Repair Hersteller 2016’ tijdens AMT Live in het Autotron gewonnen.

Beste Smart Repair hersteller
Dit maakte de stichting Duurzaam Repareren, organisator van de challenge, bekend. Met de overwinning kan Rocco zich de beste smart repair hersteller van Nederland noemen. De opdrachten bestonden uit het verwijderen van een schramschade, twee deuken ter grootte van een twee euro muntstuk en het repareren van een gescheurde kunststof bumper. Volgens de jury had Hoedemakers deze drie opdrachten het beste voltooid. De andere deelnemers waren afkomstig van ASN, AAS, ABS, Care en Been Autoschade. De finalist van Carglass kon wegens ziekte niet aanwezig zijn.

Schadeketens
De finale van de Challenge Smart Repair Hersteller 2016 vond afgelopen woensdag plaats tijdens AMT Live. Hier streden de beste uitdeuker van alle schadeketens om de eer. Met zijn overwinning won Hoedemakers de kampioensschaal.
De vakjury bestond uit Wil Koot (Smart Repair International), Martijn van den Berg (Turien Verzekeringen) en Wouter Tacke (Dekra). Volgens de jury was het wel duidelijk dat we te maken hebben met de beste vakmensen van Nederland.

Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren liet weten dat er volgend jaar weer een challenge georganiseerd gaat worden”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.