Roberlo introduceert Halley supersnel drogende 1k UV-primer
Roberlo introduceert Halley supersnel drogende 1k UV-primer (Afbeelding: Roberlo)

Roberlo introduceert Halley supersnel drogende 1k UV-primer

Lakfabrikant Roberlo heeft een nieuwe 1k (1 component) UV-primer ontwikkelt die supersnel droogt en niet kleeft. Dankzij deze eigenschappen zorgt de primer met de naam Halley volgens Roberlo voor meer doorloopsnelheid, productiviteit en omzet in het autoschadeherstelbedrijf.

De Halley primer is ontwikkeld op basis van de modernste ultraviolet droogtechnologie en volgens leverancier Roberlo Nederland in staat om de doorloopsnelheid in de schadewerkplaats aanzienlijk te verhogen. Roberlo claimt dat autospuiterijen met Halley 75 procent minder tijd kwijt zijn aan voorbewerking.

Eenvoudig en efficiënt

Roberlo accountmanager Ben de Hoog stelt dat Halley een eenvoudig en efficiënt product dat klaar voor gebruik en restafval-vrij is. “Dankzij de snelle droging, droogtijden van minder dan een minuut zijn haalbaar, kunnen schadeherstelbedrijven 50 procent meer reparaties binnen hetzelfde tijdsbestek uitvoeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een paneel in minder dan 10 minuten voor te bewerken”, aldus De Hoog. De primer is per direct beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Roberlo Nederland voor een gratis vrijblijvende demo of meer informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.