Risico autodiefstal 75% minder bij goede beveiliging

Risico autodiefstal 75% minder bij goede beveiliging

InfographicAutobezitters kunnen het risico op diefstal van hun auto met bijna 75% verminderen wanneer zij een goed beveiligingssysteem laten inbouwen door vakmensen.

Kiwa SCM
Dit stelt Kiwa SCM in een infographic waarin feiten en cijfers over autodiefstal op een rijtje zijn gezet. Volgens Stichting Aanpak Voertuig Criminaliteit (AVC) is het aantal autodiefstallen in het afgelopen half jaar opnieuw afgenomen, maar is er een stijging van het aantal gestolen jonge auto’s van bi dieven populaire merken. De stichting adviseert bezitters van deze autotypes daarom hun voertuig te voorzien van SCM-gecertificeerde beveiligingssystemen: “Met een SCM gecertificeerd beveiligingssysteem verlaagt u zelfs het risico op autodiefstal met bijna 75%.”

Statistieken
Kiwa SCM is de certificerende partij. In de infographic ‘Wanneer wordt jouw auto gestolen?’ zet Kiwa SCM verschillende statistieken rondom autodiefstal op een rijtje. Er wordt niet alleen duidelijk gemaakt hoeveel auto’s er gestolen worden en in welke regio autobezitters het meeste risico lopen, maar ook wat de gevolgen van autodiefstal zijn en wat autobezitters eraan kunnen doen.

Klik hier voor de infographic

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.