Regus en Rinspeed werken aan zelfrijdende conceptauto

Regus en Rinspeed werken aan zelfrijdende conceptauto

Regus, aanbieder van flexibele werkplekken, werkt samen met het Zwitserse Rinspeed aan de ontwikkeling van de XchangE, een conceptauto die kan worden ingezet als mobiele werk- en vergaderplek voor vier personen. Deze conceptauto wordt in maart getoond op de Auto Salon in Genève.

Verbinding met kantoor
Dankzij de geavanceerde technologie en infotainmentsystemen van de auto kunnen de passagiers verbinding maken met kantoor, productief werken of een presentatie geven met hun laptop. Dit project ondersteunt de inspanningen van Regus om werken onderweg te faciliteren en is een aanvulling op de netwerk werkplek locaties van Regus Express langs snelwegen.

Flexibel werken
Volgens Regus is de XchangE een belangrijke aanvulling op reeds bestaande innovaties die mensen helpen om flexibeler te werken. “Regus is al lang bezig met de ontwikkeling van het Werken van de Toekomst”, aldus directeur Andre Sharpe. “Deze innovatieve auto zal verloren tijd omzetten in productieve werktijd.” Volgens Frank M. Rinderknecht, oprichter en CEO van Rinspeed Inc, hoeven bestuurders in autonome auto’s niet meer op de weg te letten: “Dus hebben zij de gelegenheid om hun tijd zinvoller te besteden. De expertise van Regus op het gebied van productiever en flexibeler werken, maakt Regus tot de ideale partner voor het ontwikkelen van dergelijke concepten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.