RAI Automotive Industry en RAI AutomotiveNL Fuseren

RAI Automotive Industry en RAI AutomotiveNL Fuseren

De secties Automotive Industry en RAI AutomotiveNL van RAI Vereniging bundelen hun krachten in de nieuwe sectie RAI Automotive Industry NL. Dit laat de belangenvereniging weten.

Fusie
Met de fusie ontstaat naar eigen zeggen één krachtig platform voor ondernemers en instellingen actief in de ontwikkeling en productie binnen de auto- en truckindustrie. De automotive sector in Nederland neemt wereldwijd een belangrijke positie bij de ontwikkeling van auto’s en trucks. “Het is een van de pijlers van de Nederlandse hightech maakindustrie”, aldus RAI Vereniging. “De innovaties uit deze sector worden over de hele wereld geëxporteerd en dragen in belangrijke mate bij aan de verduurzaming van de mobiliteitssector.”

Sterke vertegenwoordiger
De fusie van de twee RAI-secties AutomotiveNL en Automotive Industry zorgt voor een sterke vertegenwoordiger van de automotive sector. Hiermee kunnen de leden optimaal profiteren van elkanders kracht.
De nieuwe sectie heeft als doel om de marktpositie en concurrentiekracht van haar leden wereldwijd verder te versterken.. Hiertoe zijn de activiteiten van de sectie ondergebracht in een vijftal programmalijnen: smart mobility, green mobility, materials, internationalisation en human capital.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.