R-M vernieuwt Refinish Competence Centre

R-M vernieuwt Refinish Competence Centre

R-M heeft haar bestaande R-M Refinish Competence Centre in Clermont (Frankrijk) geheel vernieuwd. In dit trainingscentrum vond ook de internationale R-M Best Painter Contest plaats.

Trainingscentrum
Het internationale trainingscentrum voldoet nu aan de richtlijnen van BASF Coatings, de moeder van R-M. Naar eigen zeggen is dit één van de modernste trainingscentra voor autolakken in Europa. Het totale oppervlak bedraagt 1.145 m2, voorheen was dat nog 970 m2.

Multi Working Place concept
Centraal staat het Multi Working Place concept, waarbij de auto zoveel mogelijk op dezelfde werkplek blijft staan voor alle verschillende werkzaamheden. Verder werden er twee nieuwe spuitcabines geplaatst met glazen wanden om demonstraties te kunnen bekijken. Ook is er een infrarood droogsysteem, een mengkamer tussen de twee spuitzones in en een kleur trainingruimte.

In het trainingscentrum zijn ook de laatste kleurentrends te zien. Daarnaast fungeert het als marketing platform voor R-M. Het centrum wordt jaarlijks bezocht door zo’n 800 autospuiters en relaties.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.