R-M start programma voor promotie vak autospuiter

R-M start programma voor promotie vak autospuiter

SpuitenR-M werkt aan een internationaal programma voor de promotie van het vak als autospuiter bij jonge mensen. Het programma heeft de naam Master ‘Art en wordt momenteel uitgerold in Frankrijk.

R-M Master ‘Art
Master ‘Art is een initiatief naast de internationale R-M Best Painter Contest, waarmee de fabrikant jong talent uit de hele wereld motiveert om te kiezen voor een carrière als autospuiter. Het nieuwe programma voegt hier een opleidingsdimensie aan toe. In Master ‘Art wil R-M samenwerken met scholen over de gehele wereld die nieuwe autospuiters opleiden volgens een vaste methodiek. R-M  ondersteunt en certificeert de leraren en ontwikkelt het lesmateriaal.
Een onderdeel van Master ‘Art is een internationaal register van autospuiters, die tijdelijk of vast kunnen worden ingezet bij schadeherstelbedrijven of tijdelijk voor bijvoorbeeld demonstraties.

Europa
Na Frankrijk is het de bedoeling dat het programma wordt uitgerold in Europa. Het is nog niet bekend wanneer Master ‘Art in Nederland van start zal gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.