Porsche Classic Center Gelderland kiest Glasurit

Porsche Classic Center Gelderland kiest Glasurit

Porsche Classic Center Gelderland gaat voor de reparatie van klassieke Porsches samenwerken met Glasurit. Hiervoor hebben beide partijen een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.

Klassieke Porsches
Porsche Classic Center Gelderland is gespecialiseerd is in de restauratie en het herstel van klassieke Porsches. Hierbij is kleuroriginaliteit van essentieel belang: “Glasurit biedt hiervoor met het Classic Car Colors systeem precies de juiste oplossing”, aldus Glasurit. Het bedrijf is het enige door Porsche gehomologeerde Classic Center van de Benelux en tevens het eerste Porsche Classic Center ter wereld. Als reden voor de samenwerking geeft het bedrijf dat Glasurit de documentatie van de kleurhistorie voor bijna 100% compleet heeft. Dit is belangrijk omdat de oorspronkelijke OEM-lak in veel gevallen niet meer op de markt. Dit betekent dat de oorspronkelijke kleur zo goed mogelijk benaderd moet worden.

Classic Car Colors
Porsche Classic Center Gelderland treedt bovendien toe tot het Classic Car Colors netwerk van Glasurit. Dit landelijk dekkende netwerk bestaat uit door Glasurit erkende en gecertificeerde bedrijven op het gebied van klassiekerherstel. Voor Porsche Classic Center Gelderland zijn de wereldwijde samenwerking de expertise van Glasurit op het gebied van oldtimerherstel doorslaggevend in de keuze voor Glasurit.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.