Porsche Centrum Gelderland tekent contract met Metalak

Porsche Centrum Gelderland is per 1 september opnieuw een vijfjarige overeenkomst met Metalak aangegaan voor het leveren van Spies Hecker schadeherstelproducten en -diensten.

Uitbreiding
Na een selectieprocedure is Metalak opnieuw gekozen als partner voor het Porsche Centrum en het Classic Center. In oktober 2020 breidt Porsche Centrum Gelderland wederom uit en opent haar nieuwe after sales centrum waar ook de afdeling schadeherstel zal worden ondergebracht. Hier worden alle jong-gebruikte Porsches hersteld. Doordat het schade centrum verhuist naar de nieuwe locatie komt er meer ruimte vrij voor schadeherstel aan de klassieke Porsches op de huidige locatie.

Ondersteunen
Porsche Centrum Gelderland is al vanaf 2015 klant bij Metalak. Volgens Sander Heere, After Sales Manager bij Porsche Centrum Gelderland, heeft Metalak de afgelopen vijf jaar bewezen Porsche Centrum Gelderland prima te kunnen ondersteunen met Spies Hecker lakproducten: “Maar ook met een op ons toegespitste klantenservice, training en andere kennisdeling. Wij kijken dan ook uit naar een positieve voortzetting van onze samenwerking.”

Porsche Centrum Gelderland is tevens een Metalak Experience Center, voorbehouden voor klantenrelaties die zich onderscheiden op het gebied van innovatie, techniek en/of marktbenadering.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.