Platform ‘Auto’s de Baas’ helpt bij toegang tot technische informatie

Bovag, RAI Aftermarket, grossiers, opleiders en vakmedia lanceren het nieuwe platform ‘Auto’s de Baas’. Dit laat Bovag weten.

Probleem
Volgens initiatiefnemer Bovag wordt sleutelen aan moderne auto’s door steeds meer autobedrijven als een probleem ervaren. Toch is hiervoor volop hulp en advies beschikbaar. Het platform ‘Auto de baas’ moet dat besef vergroten en ondernemers en autotechnici hierbij helpen. Het eerste concrete resultaat is een site waar autobedrijven op weg worden geholpen.

Bewustwording
Het initiatief ‘Auto’s de Baas’ moet de bewustwording vergroten dat er al meer kan dan menigeen denkt en bedrijven helpen om keuzes te maken. ‘Auto’s de Baas’ helpt bedrijven op weg en laat zien welke opties er zijn om met de juiste training, ondersteuning en apparatuur moderne auto’s de baas te blijven. Zo kunnen deze bedrijven hun toekomstkansen vergroten. Stichting OOMT ondersteunt Auto’s de Baas waar het gaat om het bredere perspectief om werkgevers en medewerkers bewust te maken van toekomstige ontwikkelingen.

Bezoek aan www.autosdebaas.nl wordt gestimuleerd via de Auto’s de Baas Team Challenge, waarmee autobedrijven prijzen kunnen winnen. Deze Team Challenge duurt acht weken. Zodra er minder beperkingen zijn vanwege Corona zullen er ook bijeenkomsten georganiseerd worden rond het thema Auto’s de Baas.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.