Phoenix kleursoftware van Spies Hecker nu als app

Spies Hecker offers Phonix Colour Software Smartphone App

De kleursoftware Phoenix van Spies Hecker is nu beschikbaar als mobiele app voor smartphones en tablets. De app biedt toegang tot Phoenix Cloud, de wereldwijde kleur- en productdatabase. Dit laat Metalak weten.

Phoenix Cloud
Gebruikers van de app hebben rechtstreeks toegang tot Phoenix Cloud, de wereldwijde kleur- en productdatabase van Spies Hecker. Deze database bevat meer dan 200.000 schadeherstelformules. De geïntegreerde scannerfunctie zorgt voor dat kleurinformatie direct via een barcode kan worden opgehaald. Schadeherstellers kunnen met het systeem starten door het scherm op hun apparaten één keer aan te tikken.

Koppelen
De software is makkelijk te koppelen aan wifi-gestuurde apparaten zoals de ColorDialog Phoenix spectrofotometer, IP-weegschalen en labelprinters. Volgens Spies Hecker kunnen schadeherstellers hun efficiëntie aanzienlijk verhogen door de digitale activiteiten. De Phoenix-app is nu te downloaden via de Apple Store en Google Play. Er zijn ook links te vinden op www.spieshecker.com/phoenix-app.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.