Overlander presenteert Ravaglioli AllOnWall uitlijnsysteem
Overlander presenteert Ravaglioli AllOnWall uitlijnsysteem (Afbeelding: Ravaglioli)

Overlander presenteert Ravaglioli AllOnWall uitlijnsysteem

Automotive equipmentleverancier Overlander presenteert een nieuw, innovatief 3D uitlijnsysteem van Ravaglioli. Het Ravaglioli All On Wall-uitlijnsysteem wordt geleverd met een tablet en kan met wandpanelen volledig aan de muur bevestigd worden voor ruimtebesparing op de werkvloer.

De Ravaglioli All On Wall-uitlijnapparatuur wordt volledig bediend via een tablet met 10 inch scherm. De tablet kan worden meegenomen in het voertuig of met ingebouwde sterke magneten aan de brug bevestigd worden. De draadloze opstelling maakt, volgens Overlander, draadloos via Bluetooth-transmissie gebruik van een beproefde meetkoptechnologie met HD-camera’s en Real 3D-doelen. De 3D camera’s met rubberen protectie en geïntegreerde handgrepen met kunststof bescherming worden met een snelkoppeling aan de hefbrug bevestigd.

Automechanika Frankfurt

Na het uitlijnen worden de lichtgewicht en onderhoudsvrije camera’s, 3D targets en wielklemmen aan de wandpanelen gehangen. Dankzij ingebouwde laadstations worden accu’s opgeladen als de apparatuur niet wordt gebruikt. Er is ook een All On Wall-versie met losse wandsteunen waarmee targets en wielklemmen aan de brug bevestigd kunnen worden en een ‘High-Tech’ versie waar alles op één wandbord bevestigd is. 

Overlander presenteert Ravaglioli AllOnWall uitlijnsysteem
Overlander presenteert Ravaglioli AllOnWall uitlijnsysteem (Afbeelding: Ravaglioli)

   

Het Ravaglioli All On Wall-systeem is verkrijgbaar met twee soorten wielklemmen: een 4-punts klemsysteem met wielgrijpers en een zelfcentrerend 3-punts systeem. Het 3D systeem is compatibel met het Ravaglioli ‘TEq-Link’ voor hulp op afstand en dat uitlijngegevens naar de werkplaatsreceptie stuurt. De productie van de Ravaglioli All On Wall-uitlijnapparatuur is in volle gang en in augustus 2022 te zien bij Overlander. Ravaglioli presenteert de apparatuur van 13 tot 17 september op automotive aftermarket vakbeurs Automechanika in Frankfurt.   

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.