Overlander importeur Jollift schadehefbruggen van FI-TIM

Overlander importeur Jollift schadehefbruggen van FI-TIM

Overlander werkplaatsinrichting in Zeewolde heeft het importeurschap van Jollift carrosseriehefbruggen van de Italiaanse fabrikant FI-TIM verworven. Dit laat het bedrijf weten.

Schadeherstel
Met dit importeurschap verbreedt Overlander het producten programma gericht op schadeherstel- en carrosseriebedrijven. De Jollift schaarhefbruggen worden al langer geïmporteerd in Nederland, maar de fabrikant zocht hiervoor een partner die ook andere producten en equipment levert voor de schadeherstelbranche. “We zijn erg blij met het binnenhalen van de Jollift binnen ons programma”, aldus technisch directeur Dennis Brünings. “Zo kunnen we nog meer turn-key leveren aan de schadebranche”

Uitvoeringen
De Jollift schaarhefbruggen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar als wielvrij of met rijbanen, inbouw in de vloer of als opbouw op de vloer. Het assortiment omvat type 1200 voor inbouw in de vloer t.b.v. de spuitcabine, type 1630, inbouw in de vloer t.b.v. de voorbewerking en Master 35, speciaal geschikt voor autofabrikant Tesla.

Binnenkort start Overlander een verkoopactie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.