Openclaims en Rhion starten samenwerking schadeherstel

Rhion Versichering AG en Openclaims, leverancier van software voor de verzekerings- en herstelmarkt, zijn een samenwerking gestart voor het afwikkelen en herstel van autoschades. Dit laat Openclaims weten.

Schadeproces
Het partnership is tot stand gekomen na enkele maanden voorbereiding. Rhion Versicherung AG, een van oorsprong Duitse verzekeraar is sinds 2019 actief op de Nederlandse markt en werkt via gevolmachtigd agenten. De verzekeraar gaat de samenwerking met Openclaims en het gebruik van het Openclaims Repair Management platform benutten om een compleet nieuw schadeproces aan te bieden dat zich richt op de klant. “Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze volmachtpartners en eindklanten zo veel mogelijk te ontzorgen”, aldus Berend Jan Tempelman, Managing Director van rhion. “Het Openclaims platform geeft ons de tools én de inzichten die wij hiervoor nodig hebben.”

Platform
Het platform van Openclaims kan de afwikkeling en het herstel van voertuigschades bij Rhion van begin tot eind verzorgen. Het platform dient hierbij als basis voor alle communicatie- en datastromen tussen de betrokken partijen. Lex Orie, CCO bij Openclaims: “Het platform is qua functionaliteit bij uitstek geschikt om Rhion te ondersteunen bij het inrichten van een efficiënt en klantgericht schadeproces.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.