Openclaims benoemt André van Zijdveld tot nieuwe CFO

Openclaims benoemt André van Zijdveld tot nieuwe CFO

Openclaims heeft André van Zijdveld aangesteld als CFO. Van Zijdveld treedt daarbij toe tot het management van Openclaims. Zijn financiële expertise zal bijdragen aan de aanstaande internationale expansie van de Amsterdamse scale-up.

Van Zijdveld heeft veel ervaring als Finance Director en CFO en daarnaast met het financieel voorbereiden van organisaties op het betreden van nieuwe, internationale markten. Als CFO van Openclaims treedt Van Zijdveld toe tot het management van een enterprise SaaS, scale-up bedrijf dat de technologie en de ambitie heeft om snel te groeien.  “De aanstelling van André van Zijdveld is een grote stap in de ontwikkeling van Openclaims”, zegt Stephan Stergiou, CEO van Openclaims. “We zijn verheugd André te verwelkomen in het Openclaims team. Zijn ervaring in het opschalen van enterprise SaaS zal van grote waarde zijn en we zijn ervan overtuigd dat dit ons gaat helpen om onze sterke groeicijfers vast te houden en om onze positie als marktleider internationaal uit te breiden.”

Carmeleon

Ander nieuws is dat Openclaims een samenwerking is aangegaan met Carmeleon, specialist in verzekeren en financieringen in de autosector. “Met het Openclaims platform als basis voor het schadeproces, kunnen we onze klanten bij schade altijd een duidelijk en snel proces bieden”, aldus Paul Vanthoor, directeur Carmeleon. Het bedrijf heeft een portefeuille opgebouwd, waarbij polissen zijn afgesloten via dealerbedrijven.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.