Ook Bovag raadt in tv-reclame aan om te repareren

Ook Bovag raadt in tv-reclame aan om te repareren

Ook Bovag gaat nu van start met een tv-reclame op de publieke omroep met de boodschap om onderhoud en (schade)reparaties ook in de Corona tijd uit te laten voeren. Focwa is hier kort geleden ook al mee gestart.

Richtlijnen
In de tv-reclame wijst Bovag de consument erop dat onderhoud, (schade)reparatie, bandenwissel en APK bij de Bovag aangesloten bedrijven conform de richtlijnen van het RIVM gebeurt en dus gewoon doorgang kan vinden: “De werkplaatsen zijn open en er wordt gewerkt volgens de RIVM-voorschriften”, aldus Bovag. “Dat betekent dus dat klanten sowieso niet de werkplaats kunnen betreden en auto’s, campers, scooters, motoren, fietsen etc. veelal thuis opgehaald en teruggebracht kunnen worden. Sleutels kunnen in sommige gevallen ook bij speciale loketten worden achtergelaten.”
Ook voor de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen en fietsen zijn de meeste showrooms momenteel gewoon geopend.

Maatschappelijk
Bovag heeft gebruik gemaakt van het aanbod van Ster aan brancheverenigingen om tijdens de coronacrisis kosteloos te kunnen adverteren met een maatschappelijk relevante boodschap. De afgelopen dagen is deze commercial met medewerking van vele Bovag-ondernemers geproduceerd.

Klik hier voor de tv-reclame.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.