Nu ook schade, glas en banden op BesteGarage.nl

Nu ook schade, glas en banden op BesteGarage.nl

Sinds vandaag zijn er op de onafhankelijke vergelijkingssite BesteGarage.nl 1.250 bedrijven te vindendie zich bezig houden met schadeherstel, glasreparatie en banden. Reden hiervoor was men naar eigen zeggen vanuit de consumentenmarkt steeds vaker de vraag kreeg wanneer deze bedrijven toegevoegd zouden worden.

Vanaf nu is het voor consumenten en goede autobedrijven gemakkelijker om elkaar te vinden, aldus Steven Kop, Directeur BesteGarage.nl: “Wij helpen consumenten met het vinden van de beste garage voor hun auto in hun buurt. Met de toevoeging van ruim 1.250 nieuwe autobedrijven zetten we weer een belangrijke stap in het realiseren van onze missie.” De toevoeging omvat zowel bedrijven die deel uitmaken van een keten zoals Profile Tyrecenter, Kwik-Fit, Carglass en Care Schadeservice, als bedrijven die niet aangesloten.

BesteGarage.nl is een vergelijkingssite waar autobezitters na een bezoek aan de garage een beoordeling achter laten. De site werd eind vorig jaar gelanceerd en telt nu ruim 12.000 autobedrijven. Binnenkort wordt de website voor consumenten uitgebreid met extra functionaliteit zoals filters, waarmee consumenten gemakkelijk kunnen zoeken op de benodigde dienst en service.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.