NieuweStroom wordt Erkend Focwa leverancier
Remko ten Barge (l), directeur/ oprichter NieuweStroom.nl en Jelle Bruyn (r). (Foto: Focwa)

NieuweStroom wordt Erkend Focwa leverancier

De Maastrichtse energieleverancier NieuweStroom is door autoschadeherstel brancheorganisatie Focwa aangemerkt als erkend leverancier. Hierdoor kunnen leden profiteren van besparingen en worden ze beloond ze duurzamer met energie omgaan. 

Volgens NieuweStroom directeur Remko ten Barge wisselen de inkoopprijzen voor stroom per uur en die voor gas per dag. “De prijzen zijn dynamisch en daarom in sommige periodes tijdelijk even hoger dan vaste prijzen, maar terugkijkend leveren ze op de lange termijn al jaren een aanmerkelijke besparing op”, aldus Ten Barge.

Focwa-leden die bij energieleverancier voor de zakelijke markt inkopen, krijgen realtime inzicht in inkoopprijzen, profiteren van extra energiebesparingen en worden beloond als ze slimmer en duurzamer met energie omgaan. “Dat gaat in de toekomst steeds vaker automatisch”, aldus Ten Barge. “Terwijl Focwa-ondernemers aanvullend besparen, helpen ze de maatschappij sneller onafhankelijk te worden van buitenlandse politieke grootmachten die onze gasprijzen sterk kunnen beïnvloeden.” 

De accountmanagers van NieuweStroom kunnen bijvoorbeeld ook helpen met zonnepanelen, EerlijkLaden-laadpalen en andere duurzame oplossingen. Focwa en Bovag lobbyen sinds vorig jaar gezamenlijk voor steunmaatregelen voor de hoge energiebedrijven.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.