Nieuwe Spies Hecker kalender 2020 gaat over teamwork

Nieuwe Spies Hecker kalender 2020 gaat over teamwork

Spies Hecker heeft haar nieuwe kalender voor 2020 gelanceerd met als thema ‘Team Work makes the Dream Work’. Dit laat importeur Metalak weten.

Schadeherstel
De Spies Hecker-kalender van 2020 illustreert de vaardigheden en passie die schadeherstelbedrijven meebrengen voor hun projecten. De selectie van afbeeldingen toont het brede scala aan fascinerende projecten: van nieuwe en vintage auto’s en bedrijfsvoertuigen, tot elektrische auto’s, vliegtuigen en kabelbaangondels. Deze unieke afbeeldingen vallen niet alleen op door hun ongewone en perfecte afwerking, maar ook door de prachtige compositie van de Nederlandse fotograaf Jeffrey van der Vaart en zijn assistent Bastiaan van der Hulst.

Projecten
In de kalender zijn onder meer de eRod kit car opgenomen, een elektrische straatbuggy ontwikkeld door Kyburz Switzerland AG, een Scania vrachtwagen met Rolling Stones-ontwerp en het Blackwing BW 635 R6 vliegtuig uit Zweden. Deze zijn alle gespoten met Spies Hecker lakken.

Spies Hecker is al op zoek naar uitzonderlijke, gespoten projecten voor de kalender van 2021. Aanmeldingen kunnen tot 28 februari 2020 worden ingediend op www.spieshecker.de/kalender2021. Alle twaalf afbeeldingen van de nieuwe Spies Hecker-kalender voor 2020 zijn te vinden op spieshecker.com.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.