Nieuwe reeks Camp to Go met Bovag-kampeervakman op RTL4
behind the scenes opnames Camping tv

Nieuwe reeks Camp to Go met Bovag-kampeervakman op RTL4

Zaterdag 20 november start op RTL4 het tweede seizoen van het kampeerprogramma Camp to Go, met daarin speciale aandacht voor de Bovag-kampeervakman. In een nieuwe vaste rubriek behandelen presentator Sander Janson en Bovag-woordvoerder Tom Huyskens kwesties rondom kampeermiddelen.

Volgens Bovag worden in de rubriek onder andere vragen beantwoord over de verschillende fases van hun klantreis zoals waar ze op moeten letten bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte caravan of wat te doen als je schade hebt. De brancheorganisatie haakt rondom de tv-programma’s op social media in om consumenten door te verwijzen naar een Bovag-kampeerbedrijf in de buurt.

Unieke kans

Bovag branchemanager Caravan- en Camperbedrijven Maarten Mastop is blij dat Bovag een podium heeft in het populaire programma. “We krijgen zo een unieke kans om consumenten te laten zien dat Bovag óók kamperen is en dat ze bij 300 betrouwbare en deskundige Bovag caravan- en camperbedrijven terecht kunnen voor aankoop, onderhoud en advies.”

Camp to Go is een initiatief van kampeerprogramma KCI waarin mensen een nieuwe caravan, vouwwagen, (dak)tent of camper uitproberen. Na een goed bekeken eerste seizoen start op zaterdag 20 november dus een nieuwe reeks afleveringen. Het programma is vanaf 20 november elke zaterdag om 17.00 uur te zien op RTL4 of terug te bekijken via RTLXL.nl.

Foto: Bovag, Sander Janson (l), Tom Huyskens (r)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.