Nieuwe Poll: Het is goed dat Focwa en Bovag willen fuseren
Nieuwe Poll Het is goed dat Focwa en Bovag willen fuseren (Foto: Bovag)

Nieuwe Poll: Het is goed dat Focwa en Bovag willen fuseren

Op 11 juli 2022 maakten brancheverenigingen Focwa en Bovag bekend te willen fuseren. Het is de bedoeling dat de leden van beide organisaties uiteindelijk als afdeling van Bovag samen verder gaan.

In onze nieuwe poll zijn we benieuwd naar uw mening over de op handen staande fusie tussen Bovag en Focwa. Is het een goede zaak dat Focwa een afdeling van Bovag wordt, had u liever een andere constructie gezien of weet u het niet? 

U kunt de poll aan de rechterzijde van deze webpagina invullen. 

Uitslag vorige poll

En groot aantal Nederlandse autoschadeherstelbedrijven is al volledig ingericht op en klaar om elektrische auto’s te mogen en kunnen herstellen. In onze vorige poll ‘Mijn bedrijf is volledig ingericht om alle schadesoorten aan EV’s te kunnen herstellen’ waren we benieuwd of u er klaar voor bent, bijna klaar of dat het u niet gaat lukken.

Van de 26 respondenten hebben elf bedrijven aangegeven helemaal klaar te zijn voor EV-herstel. Acht reageerders zijn er bijna klaar voor. Opvallend is dat zeven respondenten hebben aangegeven dat het ze niet gaat lukken om op tijd klaar te zijn voor EV-schadeherstel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.