Nieuwe grondverf Standox kan direct op metaal
Standofleet Grundierfüller U2630 grondverf van Standox kan direct op metaal

Nieuwe grondverf Standox kan direct op metaal

Lakfabrikant Standox heeft een grondverf op de markt gebracht die rechtstreeks op verschillende soorten onbewerkte metalen ondergronden kan worden aangebracht. Met Standofleet VHS DTM Grundierfüller U2630 kunnen bedrijfsvoertuigen sneller hersteld.

Volgens Standox is het nieuwe product een hoogvullende high-solid grondverf, die zowel als schuurprimer als nat-in-nat grondlak te combineren is met watergedragen en solventgedragen lakken. Hieronder vallen onder andere de Standofleet 2K Decklack, Standoblue Basislack en Standohyd Plus Basislack aflakken. Schadeherstellers van bedrijfsvoertuigen kunnen, volgens Michell Carbo, Product & Technical Manager voor Axalta Coating Systems in de Benelux goed uit de voeten met deze grondverf.

Procestijd verkorten

Het voorbereiden van kale, metalen oppervlakken neemt, volgens Standox, normaal gesproken veel tijd in beslag. Deze grondverf kan direct en zonder tussenstappen zoals schuren, uitdampen en droogtijd worden aangebracht, aldus de lakleverancier, wat de procestijden van herstel aanzienlijk verkort.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.