Nieuwe autoverzekering van Independer en iptiQ: Mintley
(Foto: Shutterstock)

Nieuwe autoverzekering van Independer en iptiQ: Mintley

Independer en Swiss Re’s digitale verzekeraar iptiQ breiden hun samenwerking uit met een nieuwe autoverzekering onder het merk Mintley. Eerder lanceerden de vergelijkingssite voor verzekeringen, bancaire producten, hypotheken en energie en verzekeraar samen al de Veilig Online Verzekering en Woonverzekering.

De Mintley autoverzekering is een product dat, volgens Independer, voldoet aan de behoefte van consumenten. De verzekering biedt een WA, beperkt casco en allrisk dekking. Bij total loss of diefstal wordt tot drie jaar na de aanschaf de aanschafwaarde vergoed, zo is op de website van Independer te lezen.

Toegankelijker

Andreas Schertzinger, algemeen directeur van iptiQ, is blij een autoverzekering in Nederland te lanceren met Independer als partner. “Ons doel is om verzekeringen toegankelijker en betaalbaarder te maken. Deze samenwerking combineert opnieuw onze digitale expertise met de distributiekracht van Independer.” Bij reparatie biedt de Mintley verzekering tot 30 dagen gratis vervangend vervoer bij een van de 650 aangesloten bedrijven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.