Nieuw Centraal Distributie Centrum voor WSB

Nieuw Centraal Distributie Centrum voor WSB

WSB Finishing Equipment heeft in Utrecht een nieuw Centraal Distributie Centrum gebouwd. De officiële feestelijke opening was gepland voor 8 mei, maar kon vanwege het Covid-19 virus geen doorgang vinden.

Centraliseren
Het Centraal Distributie Centrum heeft een oppervlak van 2.500 m2 en staat direct naast het bestaande pand op de Heldinnenlaan 200 in Utrecht. De nieuwbouw is het resultaat van het centraliseren van alle voorgaande magazijnlocaties in Nederland, België, Duitsland en Italië van WSB en haar merken. Na uitbreiding van het assortiment van WSB kunnen alle producten nu snel uit eigen voorraad geleverd worden door de gehele Benelux vanuit één locatie.

Detailing Center
Gelijktijdig met deze nieuwbouw is er bij WSB gewerkt aan een ruim opgezet “Rupes BigFoot Detailing Center” waar relaties in kleine groepjes persoonlijke trainingen kunnen volgen in het detailen van auto’s.
Naast het hoofdkantoor in Utrecht, met nu een oppervlak van zo’n 5.000 m2, beschikt WSB over een centraal gelegen servicepunt voor België in Wolvertem (nabij Brussel).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.