Nieuw autolakmerk Sinnek naar Nederland

Nieuw autolakmerk Sinnek naar Nederland

Het Spaanse merk autoreparatielakken Sinnek is nu verkrijgbaar in Nederland. Importeur Pulsar Colour Systems presenteerde het merk voor het eerst tijdens de Auto Prof in Gorinchem.

Fabriek
Sinnek wordt geproduceerd door Bernardo Ecenarro SA (BESA), een ruim 50-jarige onderneming die zich tot voor kort richtte op de productie van industrielakken. Deze onderneming heeft een fabriek in het Spaanse Baskenland, waar lakproducten worden ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd. In 2010 werd naast de industrielakken gestart met de ontwikkeling van autolakken. Deze verschenen in 2018 op de Spaanse markt, en nu dus ook in Nederland.

Laksysteem
Het assortiment bestaat uit een complete watergedragen laksystemen, met grond-, basis- en blanke lakken. Daarnaast heeft de fabriek software ontwikkeld voor de kleurcontrole, kleurzoeken, een fotospectrometer en een automatische mengmachine. De fabriek beschikt over een eigen kleurenlaboratorium en opleidingscentrum.

Importeur Pulsar Colour Systems is een groothandelsbedrijf, gevestigd in Nieuwe Pekela en wordt geleid door Arnold Bleeker. Zijn primaire doelgroep voor Sinnek zijn de wat kleinere schadeherstelbedrijven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.