(Partnercontent) Na een succesvolle week stoppen de Coronels met Dakar 2022

(Partnercontent) Na een succesvolle week stoppen de Coronels met Dakar 2022

De eerste etappeweek van Dakar 2022 hebben Tim en Tom Coronel succesvol afgesloten met een 16e plaats. Nog nooit waren de Coronels zo hoog geëindigd en nog nooit was Dakar zo spannend. In de laatste etappe liep Tim een rugblessure op, maar hij gaf niet toe aan de pijn en startte met zijn broer de tweede etappeweek. Toen bleek dat de pijn te erg werd hebben Tim en Tom helaas de handdoek in de ring moeten gooien.

Tijdens de zesde etappe (vrijdag 7 januari) maakte de Century een sprongetje en schoot het bij Tim in zijn rug. Na een controle bij de medische dienst ging het iets beter. Intensieve fysiotherapie op de rustdag leek te helpen en gisteren gingen de broers dan ook van start in de zevende etappe. Dat ging, maar het was niet van harte. Vanochtend bleek het helemaal mis met de rug van Tim. Het was niet langer verantwoord om de meest gevaarlijke rally voort te zetten.

De broers laten weten dat zij volgend jaar weer aan de start van Dakar zullen verschijnen.
Tim Coronel heeft Dakar nu vijftien keer gedaan, Tom Coronel tien keer. Al meer dan 10 jaar is Maxxis de partner op het gebied van banden voor het Coronel Dakar Team. Ook dit jaar was Maxxis weer de trotse bandenpartner én sponsor van het Coronel Dakar Team. Maxxis International wenst Tim alle sterkte en een voorspoedig herstel toe.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.