Munsterhuis neemt Profix Schadeherstel over

Munsterhuis neemt Profix Schadeherstel over

Profix Schadeherstel Goor is overgenomen door de Munsterhuis Groep. Het bedrijf blijft wel onder dezelfde naam opereren. Munsterhuis heeft al een schadebedrijf in Enschede.    

Profix directeur Gerard Nijmeijer blijft als directeur werkzaam. Desgevraagd laat Munsterhuis’ financieel directeur Bart Eshuis weten dat Nijmeijer naast zijn directie-werkzaamheden bij Profix ook werkzaamheden voor de hele groep zal gaan uitvoeren. “In de loop van de tijd zal duidelijk worden welke werkzaamheden dit zijn”, aldus Eshuis.

Veel ervaring 

Profix heeft volgens Eshuis een goede naam in de regio Hof van Twente. “Gelet op de ontwikkelingen in de schademarkt is verbreding van de schadeherstel-activiteiten en het kunnen bedienen van meerdere segmenten in de markt essentieel.” Profix bedient als zelfstandig schadeherstelbedrijf zowel de particuliere als zakelijke markt. “We zien een grote meerwaarde in onder andere synergievoordelen door onder de Munsterhuis Groep te opereren. Uiteraard blijft ons lokale vakmanschap hoog in het vaandel staan”, aldus Nijmeijer.

Foto: Profix Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.