Munsterhuis neemt ASN schadebedrijven Pouw en Upper over
Foto: ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Munsterhuis neemt ASN schadebedrijven Pouw en Upper over

Munsterhuis Groep neemt per 1 november 2022 autoschadeherstelbedrijven ASN Autoschade Pouw in Apeldoorn en ASN Upper in Zwolle over. De huidige eigenaren de heer en mevrouw Pouw hebben besloten na 30 jaar ondernemerschap hun onderneming te verkopen aan Munsterhuis. Zo meldt Munsterhuis in een persbericht.

Munsterhuis is een gevestigde naam in de auto- en schadeherstelbranche in Oost Nederland en heeft vestigingen en diverse dealerschappen op verschillende locaties in Twente en Salland.

Vier vestigingen voor Munsterhuis

Sinds 2021 is ook Profix Schadeherstel uit Goor onderdeel van de Munsterhuis Groep. Na de overname van ASN Pouw en ASN Upper beschikt Munsterhuis in totaal over vier schadeherstelbedrijven op strategische locaties in oost en midden Nederland. Volgens Munsterhuis blijven de bedrijven opereren onder dezelfde namen om de lokale cultuur en herkenbaarheid intact te houden. De huidige directeur Ron Pouw blijft de komende maanden actief binnen de schadebedrijven om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. De 23 medewerkers gaan mee in de overname.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.