Mulder-Mazda neemt ASN Autoschade De IJssel over
Bob Werensteyn wordt commercieel directeur bij Autoglaz. (Foto: Shutterstock)

Mulder-Mazda neemt ASN Autoschade De IJssel over

Schadebedrijf ASN Autoschade De IJssel in Krimpen aan den IJssel wordt overgenomen door dealerbedrijf Mulder-Mazda. Zo meldt Mulder-Mazda.

Met de overname van het schadebedrijf realiseert Mulder-Mazda een ‘langgekoesterde ambitie’ om alles op het gebied van mobiliteit te kunnen bieden. Met een groeiend aantal klanten, neemt ook het aantal schadegevallen toe, aldus het bedrijf. “We werken al meer dan twintig jaar samen met ASN Autoschade De IJssel. De cultuur en aanpak van onze bedrijven passen perfect bij elkaar”, aldus Rafik Ben Saad, directeur van Mulder-Mazda met drie dealerbedrijven.

Zeven van de negen medewerkers gaan mee in de overname. “Ik had me geen betere partij kunnen wensen dan Mulder-Mazda”, aldus Jeroen Jager, voormalig directeur van ASN De IJssel, die zorg draagt voor een goede overdracht. “Ze kennen het bedrijf door en door en ik heb er alle vertrouwen in.” ASN Autoschade De IJssel is een allround herstelbedrijf en biedt behalve carrosserieschadeherstel, ook een glasherstelservice en quick repair. De vestiging blijft aangesloten bij schadeketen ASN Autoschade, dat begin deze maand een nieuw concept lanceerde: ASN Light.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.