Mobility Media neemt Autoschadeportaal en Bandenportaal over

Mobility Media neemt Autoschadeportaal en Bandenportaal over

Mobility Media, uitgever van onder meer Automotive en Fleet&Mobility, heeft Autoschadeportaal en Bandenportaal overgenomen.

Geen ingrijpende wijzigingen
Autoschadeportaal is de vakwebsite voor de schadeherstelbranche en Bandenportaal de vaksite voor de bandenbranche. Beide vakwebsites zullen als een aparte business-unit worden geïntegreerd in de bestaande organisatie van Mobility Media. Er zullen bij de sites geen ingrijpende wijzigingen worden doorgevoerd. Oprichter en beheerder Court-Jan van Beek blijft verbonden aan beide websites en blijft het eerste aanspreekpunt. Wel zal Mobility Media de websites waar mogelijk verder uitbreiden en/of optimaliseren.

Mobiliteitsbranche
De overname past in in de strategie van Mobility Media om de positie als informatieplatform voor mobiliteitsbranche verder te versterken. “Met onze titels Automotive Management, Automotive Werkplaats en Jobmotive bereiken we nu al dagelijks zo’n 20.000 mensen in de autobranche”, zegt directeur Jelle Heidstra. “Met de overname van Autoschadeportaal en Bandenportaal verbreden en verdiepen we ons bereik verder in een groot en specifiek deel van de sector. Ook versterken we onze online positie. In eerste instantie vooral in de automotive, maar op termijn ook in mobiliteitsbranche in bredere zin.”

Voor oprichter Court-Jan van Beek is de overname een logische stap: “Autoschadeportaal is opgericht in 2004 en Bandenportaal in 2009. In deze tijd hebben we een pioniersrol gespeeld als online platform. Nu is het tijd voor de volgende stap naar professionalisering en verbreding tot de gehele mobiliteitsbranche.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.