Medewerkers Meeùs op training bij Van Leeuwen Autoherstel

Medewerkers Meeùs op training bij Van Leeuwen Autoherstel

Alle medewerkers  van Meeùs Schade Service van de vorig jaar gereorganiseerde schadeafdeling worden bij Van Leeuwen Autoherstel getraind over nut en noodzaak van gerichte sturing. Hiermee zegt Van Leeuwen werk maken van het verhogen van de schadesturing van het netwerk van de Meeùs Schade Service.

Achter de schermen bij Van Leeuwen Autoherstel worden de medewerkers geïnformeerd over het totale schadeproces. “Het is zeer leerzaam voor de schadebehandelaars om te ervaren hoe een klant, na doorverwezen te zijn, het autoherstelbedrijf ervaart”, zo stelt men. “Ook worden de medewerkers geinformeerd hoe de calculatie tot stand komt, de gegevensuitwisseling met de berijder en met de verzekeraar, en hoe het werkplaatsproces vervolgens verloopt.”

Volgens Van Leeuwen Autoherstel zijn de cursisten razend enthousiast. “Voor diegenen die het autoschadeherstelbedrijf nog niet eerder van binnen hebben gezien is het een grote verrassing om te zien hoe groot en netjes het bedrijf is. Maar vooral veel indruk maakt de complexiteit van het herstel van een auto en de vele technische know how die daarvoor vereist is.”
Alle groepen cursisten zullen medio mei volledig getraind zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.