Mainplus gaat Unigarant-claims bij extreem weer afhandelen

Mainplus gaat Unigarant-claims bij extreem weer afhandelen

Unigarant Verzekeringen en Mainplus gaan hun samenwerking verder uitbreiden op het gebied van schadeherstel in natura voor de verzekeringslabels Unigarant en ANWB. Dat melden beide organisaties.

Afhandeling
Mainplus Schadeherstel is al ruim een jaar verbonden aan Unigarant, voor de afhandeling van schadeherstel in natura namens de verzekeraar. De samenwerking wordt nu verder uitgebreid; dat houdt in dat in geval van grote calamiteiten, zoals storm of extreme regen, alle schademeldingen van Unigarant-verzekerden door Mainplus worden aangenomen en afgewikkeld. Extreem weer leidt dikwijls tot een piek in het aantal schademeldingen bij verzekeraars.

Uitbreiden
“Om onze klanten ook tijdens calamiteiten nog beter van dienst te kunnen zijn, is deze uitbreiding in de samenwerking met Mainplus noodzakelijk”, aldus Marcel Spronk, manager claims bij Unigarant. “We hebben afgelopen periode gezien dat we met onze partner Mainplus Schadeherstel echt het verschil maken.”
Unigarant kwam eerder in het nieuws toen de verzekeraar in mei meldde een zogeheten coronatoeslag in te stellen om schadseherstellers te steunen in coronatijden.  (Bron: Automotive Management)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.