M. de Koning Autoschade verlengt samenwerking met Metalak en Spies Hecker
M. de Koning Autoschade verlengt samenwerking met Metalak en Spies Hecker (Foto: M. de Koning)

M. de Koning Autoschade verlengt samenwerking met Metalak en Spies Hecker

Autoschadebedrijf M. de Koning verlengt zijn samenwerking met Axalta-merken Metalak en Spies Hecker. Het contract is met vijf jaar verlengd.

Metalak levert sinds 2005 Spies Hecker producten en diensten, non-paint en equipment aan het autoschadeherstelbedrijf. Volgens Metalak market specialist Olivier Scherp heeft M. de Koning als gerenommeerd schadeherstelbedrijf kwalitatief hoogwaardig en duurzaam schadeherstel hoog op de agenda staan. “Onze Spies Hecker producten zijn gericht op procesoptimalisatie en (energie)kostenreductie en sluiten dan ook perfect aan.”

Merkzeker Schadeherstel

M. de Koning Autoschade, met vestigingen in Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel en Rotterdam, is onderdeel van M. de Koning Autobedrijven en biedt schadeherstel voor alle merken auto’s en erkend MerkZeker Schadeherstel voor Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

“Onze schadespecialisten staan altijd klaar voor onze klanten, of het nu gaat om een klein krasje of om grote lakschade,” aldus René van der Ent, schademanager bij M. de Koning. “Wij werken al 17 jaar met grote tevredenheid intensief samen met Metalak omdat zij als partner in proces veel meer zijn dan een leverancier van lakproducten. Dankzij onze accountmanager en de digitale tools die tot onze beschikking staan, hebben wij direct zicht op het gehele schadeherstelproces. Zo kunnen we snel schakelen voor een optimaal proces en maximale efficiëntie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.