Leaseplan zet in op veilig rijden

Leaseplan zet in op veilig rijden

LeasePlan Nederland biedt haar leaserijders kostenloos veiligheidstrainingen aan. Hiermee zet de leasemaatschappij in op veilig rijden.

Rijveiligheidstrainingen
Zowel zakelijke als private leaserijders kunnen de rijveiligheidstrainingen volgen. Daarnaast biedt LeasePlan alle eigen medewerkers de mogelijkheid om de onlinetraining te volgen, ook als zij geen leaseauto rijden. Op deze wijze zet de leasemaatschappij een grote stap om een positieve bijdrage te leveren aan verkeersveiligheid op de Nederlandse wegen. De training omvatten videomodules over o.a. veiliger rijden in een elektrische (bestel)auto of op een e-bike, hoe je de top 3 schade-oorzaken aan je auto vermijd en hoe je afleiding in het verkeer voorkomt. De trainingen worden verzorgd door VVCR-Prodrive via de Mijn LeasePlan app.

Veilig weggedrag
De veiligheidstrainingen zijn het startpunt van een pakket aan veiligheidsmaatregelen waar LeasePlan aan werkt. Volgens Managing Director Sander Pleij geeft Leaseplan door het aanbieden van rijveiligheidstrainingen verder invulling aan haar missie ‘slimmer, schoner en veiliger’. “Als klanten en leaserijders voor ons kiezen, zorgen wij samen met hen voor een veiliger en verantwoordelijker weggedrag. Zo maken we van verkeersveiligheid een doorlopend en continu proces en kunnen onze klanten verkeersveiligheid binnen hun organisaties borgen.”

LeasePlan klanten kunnen het online programma uitbreiden met fysieke trainingen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.