Leaseblog.nl en Autoblog.nl gaan samenwerken

Leaseblog.nl en Autoblog.nl gaan samenwerken

Leaseblog.nl, het contentplatform van leasemaatschappij Mobility Service Nederland gaat samenwerken met Autoblog.nl, de nieuwswebsites op het gebied van auto’s in Nederland.

Expertise
Doel van de samenwerking is om de expertise op het gebied van auto’s en elektrische mobiliteit te delen met de ruim 1,3 miljoen bezoekers van beide online platforms. Het komende jaar zullen beide bedrijven gezamenlijk artikelen en video’s ontwikkelen. De samenwerking gaat van start met een praktijktest van de Tesla Model 3.

Veranderen
Volgens Commercieel directeur Hilda Boerma gaat de mobiliteitsmarkt de komende tien jaar meer veranderen dan de afgelopen honderd jaar: “Vandaar dat Mobility Service Nederland al in 2017 gestart is met Leaseblog.nl. Door te gaan samenwerken met Autoblog.nl kunnen we met een groot publiek interessante ideeën, ontwikkelingen en innovaties delen, waarbij wij onze expertise vanuit de zakelijke leasemarkt met een prominente rol voor elektrische auto’s delen.”

Autoblog.nl is een nieuwswebsites van Nederland die dagelijks schrijft over auto’s in het binnen- en buitenland. Leaseblog.nl is het contentplatform van Mobility Service Nederland en is gespecialiseerd in alles wat met het leasen van (elektrische) auto’s te maken heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.