Kwik-Fit ook met aircoservice

Akzo Car Refinishes weer in de lift 26 april
Akzo Nobel Car Refinishes heeft in het 1e kwartaal van dit jaar een aanzienlijke omzetstijging behaald. De omzet bedroeg 234 miljoen euro, tegen 209 miljoen in dezelfde periode in 2005. Hiermee werd de dalende trend van de afgelopen jaren tot staan gebracht: "Door onze nieuwe strategie hebben we een ommezwaai gemaakt naar groei", aldus CFO Rob Frohn. "De marge verbeterde aanzienlijk, maar de focus op kosten blijft, vooral in Europa." Onderdeel van deze nieuwe strategie is een de in 2004 ingezette reorganisatie in Europa en de VS. Deze reorganisatie loopt nog en moet leiden tot een betere kostenstructuur en resulteren in een verdere groei van omzet en resultaat in o.a. de autoreparatiemarkt.

Schadehulp.nl start samenwerking met De AutoSchadePartner26 april
Schadehulp.nl, de online schadebehandelaar die schades regelt namens assurantietussen-personen, heeft een nieuwe module ontwikkeld voor de complete afhandeling van autoscha-des. voor het herstel van de autoschade is men een samenwerking aangegaan met 125 autoschadeherstellers, die zijn aangesloten bij De AutoSchadePartner. Deze bedrijven bieden een gratis haal- en brengservice voor de schade-auto en een vervangende auto. Via de nieuwe schaderegelingsmodule biedt Schade-hulp.nl standaard 24-uurs service en een transparante schade-afhandeling. Hiervoor heeft men een speciale website ontwikkeld: www.autoschaderegeling.nl. De nieuwe module is bestemd voor mensen met een autoverzekering bij een met Schadehulp samenwerkende assurantietussenpersoon, en is vanaf 1 mei 2006 operationeel.
Kwik-Fit gaat van start met het aanbieden van aircoservice. In samenwerking met opleidings-centrum Innovam heeft men tientallen mede-werkers opgeleid tot aircospecialist. Hierdoor kan Kwik-Fit op 40 landelijk verspreide vestigin-gen aircoservice aanbieden. Door zijn perso-neel STEK-gecertificeerd op te leiden zegt Kwik-Fit te kunnen garanderen dat de deskundig-heid in huis is om ‘verantwoord’ en ‘full service’ met airco’s om te gaan. Hiervoor biedt het bedrijf een full-service onderhoudsprogramma voor de reiniging van de airco en het volledig vullen en recyclen van het koudemiddel, inclusief het afpersen en vacumeren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.