Koert Klay in Focwa bestuur vakgroep autoruitherstel

Koert Klay in Focwa bestuur vakgroep autoruitherstel

Koert Klay, Voorzitter Glassconnect autoglasservice, is toegetreden tot het bestuur van de vakgroep autoruitherstel van de vereniging Focwa Specialisten. Hij volgt daarmee Hans Joosten op, die begin dit jaar zijn bestuursfunctie heeft neergelegd.

Kwaliteit en innovatie
Klay krijgt in het bestuur de portefeuille ‘Kwaliteit en Innovatie’. Dit houdt in dat hij zich vooral richt op onderwerpen zoals bijvoorbeeld het project kwaliteitskeurmerk. De vakgroep is het afgelopen jaar begonnen dit project op te starten met een verkennende nulmeting. Koert Klay blijft daarnaast voorzitter van de coöperatie GlassConnect.

Markt onder druk
Bij zijn aantreden wordt Klay geconfronteerd met een markt die onder druk staat. Hij wil zich graag voor alle verschillende ondernemers inzetten: “Ik zit in het bestuur om de belangen van alle ruitschadeherstellers te behartigen. Door krachten te bundelen in een brancheorganisatie sta je sterker. Door zitting te nemen in het bestuur en mij voor de leden in te zetten, hoop ik de tevredenheid van de leden te verhogen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.