Joop en Jelle van der Sanden naar Know How Systems Groep
Op de foto vlnr.: Guido Dilk (CEO KHS), Joop van der Sanden (Key Account Sales & Benelux), Jelle van der Sanden (Key Account) & Giuseppe Sciarrotta (COO KHS)

Joop en Jelle van der Sanden naar Know How Systems Groep

Joop van der Sanden gaat het managementteam van Know How Systems Groep (KHS) versterken als key account manager Benelux, meldt het bedrijf in een persbericht. Van der Sanden keert na een aantal jaren bij andere bedrijven te hebben gewerkt, terug bij KSH, waar ook zijn zoon Jelle zal gaan werken.

De KHS Know How Systems Groep is sinds 2008 actief in de hagelschadeherstelmarkt en heeft naar eigen zeggen, zijn marktpositie gestaag versterkt. “KHS staat voor kwaliteit, prestaties en technologische vooruitgang. Dit brengt voortdurend nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee.

Hagelindustrie

Joop van der Sanden is een bekende in de hagelschade: hij werkte eerder als account- en projectmanager voor KHS.  Na een periode als zelfstandige en diverse functies in andere bedrijven, is hij terug bij KHS.

Tegelijkertijd met de terugkeer van Joop van der Sanden zal ook zijn zoon, Jelle van der Sanden, als key account manager in het KSH-team worden geïntegreerd. “Jelle is sinds 2017 werkzaam in de hagelschadebranche en zal zich vooral richten op de Duitse markt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.