Insurance Cycle Tour: € 7.500 voor Leontien Foundation

Insurance Cycle Tour: € 7.500 voor Leontien Foundation

De Insurance Cycle Tour op 5 juni heeft 7.500 euro opgebracht. Dit bedrag is geschonken aan de Leontien Foundation. Dit meldt organisator CED op zijn website.

Leontien Foundation
Aan de fietstocht hebben ruim 225 deelnemers, waaronder ook 15 handbikers en renners van de nieuwe Nederlandse wielerploeg Team Roompot Oranje Peloton, deelgenomen. Aan het eind van de dag nam Leontien Zijlaard-van Moorsel de cheque in ontvangst voor haar Leontien Foundation, een stichting die projecten ondersteunt op het gebied van eetstoornissen. Verzekeraar ASR voegde hier nog 750 euro aan toe. Daarnaast bracht de loterijverkoop nog 850 euro op voor Stichting Dagbesteding Krimpernerwaard.

Onderlinge relaties
CED, Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport namen gezamenlijk de kosten van het evenement op zich. Met de Insurance Cycle Tour willen zij op een sportieve manier de onderlinge relaties in de branche versterken én aandacht vragen voor een goed doel. Dat bekent dat het door de deelnemers betaalde inschrijfgeld en de donaties van de sponsoren volledig naar de goede doelen gaan.

Volgend jaar vindt de Insurance Cycle Tour plaats op 3 juni in Vorden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.